Læse-let


Udkommet i 2019
Hva' nu Abdu?

Abdu går i gymnasiet og har gode kammerater, som han fester med. Anja fra klassen er ret lækker, men hans far vil nok aldrig godkende en pige, der ikke er muslimsk. Hans mor er til gengæld bekymret over andre ting. Hun synes ikke, at Abdu spiser nok… Da de går til lægen, finder de ud af, at Abdu er alvorligt syg.

Læs mere om Hva' nu Abdu?
 
 
Se lektørudtalelsen 

Udkommet i 2017
Mig og min far

Lasse skal i sommerhus med sin far i weekenden. Hans mor og far er skilt, og han har ikke set sin far længe. Hvad skal han snakke med ham om? Han vil hellere være sammen med vennerne.
Men ham og faren skal ud at fiske - det er fedt nok. Sejlturen går dog slet ikke efter planen - turen tager med ét en helt forkert drejning …
Se lektørudtalelsen


Udkommet i 2013 
Øl, bræk og kærlighed

En ungdomsbog om kærlighed og jalousi

Mikkel, Magnus og Anton er rigtig gode venner og har været det i mange år. Men hvad sker der, når de to bliver forelsket i den samme pige...

Læs mere om Øl, bræk og kærlighed 
 
 
 
Mirzas lys
Udkommet  2006
Mirzas lys

”Mirzas Lys” er en fortælling om en ung indvandrer kvinde i Danmark. Hun er gravid og får sit barn, Lys. Bogen handler om det at være gravid i et andet land, om det, der er anderledes for Mirza.

Men den handler også om de ligheder, der er for kvinder, både når de er gravide og når de får deres første barn, bl.a. om frygten for, at der skal ske barnet noget. 
Læs mere om Mirzas lys
Anmeldelse
     
Lise Andersen | Bryggervænget 7, 9430 Vadum  | Tlf.: 2243 2450